2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Yatay Geçiş

★ Üniversitemize 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında; Ön Lisans, Lisans diploma programlarına Genel Not Ortalaması (GANO) ile Kurum İçi, Kurumlararası ve Yurt dışı Yatay Geçiş, Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile Şiddet Olayları ve İnsani Kriz Nedeni (Ek Madde-2) başvuru yapacak öğrencilerden aranacak koşullar ve istenilen belgeler, başvuru ve değerlendirme tarihleri ve kontenjanlar aşağıda yayımlanmıştır.
★ Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Başvurular elektronik ortamda (on-line) olarak yapılacak olup; Posta, e-posta, kargo veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir. Yatay geçiş başvurusu kabul edilen öğrencilerin, kayıt için gerekli belgelerinin asıllarını kayıt tarihlerinde ilgili Birimlerine bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. (Herhangi bir değişiklik olması durumunda duyurulacaktır.)
On-line başvurular 01 Ağustos 2024 tarihinde başlayacaktır..
★ Yatay geçişle alakalı her türlü sorularınızı başvuru yapmak istediğiniz Birime sorabilirsiniz. Birim İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız.
★ Akdeniz Üniversitesi Son 14 Yıla Ait Puan Tablosu için Tıklayınız.
★★ Önemli : Yatay geçiş değerlendirme işlemleri sonucunda listeler Birimlerin internet sayfalarında yayımlanacaktır.

Kaynak sayfa için tıklayınız.

Eklenme tarihi: 19.07.2024 21:38:38
Son güncelleme: 19.07.2024 21:39:15