Otel Lokanta ve İkram Hiz.

Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Bölümün amacı, bireylere temel bilimleri içeren bilgi ve beceriler ile ülkemizin temel sektörlerden biri haline gelmiş olan turizm sektöründeki mesleklere ilişkin özel mesleki bilgi ve becerileri kazandırmanın yanı sıra, çevredeki insanlarla sağlıklı iletişim kurabilen, çağdaş teknolojiyi kullanabilen, problem çözebilen, alanında kazandığı bilgi ve becerileri doğru kullanarak sektörün ihtiyaç duyduğu kaliteli ürün ve hizmetleri sunabilen, yenilikleri takip eden ve hayata geçirebilen, bütün kaynakları etkili ve verimli kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü içerisinde 2 yıllık önlisans eğitimi veren Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile henüz öğrenci alımı yapılmayan Aşçılık Programı yer almaktadır.