ÇEVRE KORUMA DERSİ PROJE SUNUMU

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından Öğr. Gör. Nilay ÖLEKLİ SÖNMEZ yürütücülüğünde Çevre Koruma dersi kapsamında sıfır atık, geri dönüşüm ve doğal yaşamın korunmasına yönelik hazırlanan projelerin sunumu Meslek Yüksekokulu Sergi salonunda Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Serdar SELİM, öğretim elemanları ve yüksekokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tasarladıkları kuş evi, kedi evi, geri dönüşüm kutusu ve izmarit kutusu materyallerini tanıtarak, sosyal deney çalışmaları, görsel pano çalışmaları, çevre klibi ve röportaj videoları hakkında ziyaretçilere açıklamalarda bulundu. Okul öncesi kurumlarında yürütülen 5-6 yaş çocuklarıyla yapılan çevre eğitimleri etkinleri paylaşıldı. Proje sunumu, okul öncesi çocuklarına sergilenmek üzere bölüm öğrencileri tarafından senaryosu yazılan “ÇEVRE DOSTU ÇOCUKLAR” tiyatro oyununun performans sunumu ile sonlandırıldı.