OKULUMUZ HOCALARI TELEKONFERANS YÖNTEMİYLE ULUSLARARASI KONFERANS SUNDULAR

10-11 Aralık 2019 tarihleri arasında Kazakistan’ın Shymkent şehrinde bulunan Muhtar Auezof Güney Kazakistan Devlet Üniversitesi ev sahipliğinde Kazakistan’ın Bağımsızlığı’nın 28. Yılında “Kazakistan’ın Bağımsızlığı, Kültürel Yaklaşımlar, Tekstil ve Gıda Mühendisliğinde Modern Eğilimler” konulu I. Uluslararası Forum’da; Meslek Yüksek Okulumuz’un Öğretim kadrosunda görevli hocalarımız aşağıdaki konuları içeren Konferanslar’ı vermişlerdir.

Sözkonusu Foruma Akdeniz Üniversitesi’nden

Serik Gülsün Süleyman Süral MYO’dan;

Doç. Dr. Ramazan ERDEM,  “Medikal ve Hijyen Tekstilleri” konulu çalışmasıyla,

Öğr. Gör. Sultan YILDIRIR “Kazakistan’ın Bağımsızlığı ve Türkiye İle Olan İlişkiler” konulu “online” Konferansla,

Öğr. Gör. Mine AYDOĞAN, “Temel Sanat Eğitiminin Tekstil ve Moda Tasarımına Katkısı (Karşılaştırmalı Analiz)” konulu “online” konferansla,

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nden;

Dr. Öğretim Üyesi Mariyam Yeziyeva, “Moda ve Tekstil. Tekstil ve Moda Gelişiminde Modern Eğilimler” konulu “online” konferansla,

Ve de DEFİLE,

Dr. Öğretim Üyesi Mariyam Yeziyeva, “Tamga EZI” Konulu Kişisel Defile ile katılacaktır.  Defilede Kadın Kıyafetlerinden Oluşan 20 Farklı Modern Tasarım Kazakistan’ın Shymkent Şehri’nde izleyicilere sunuldu.

Dr. Öğretim Üyesi Serdar SELİM

Serik Gülsün Süleyman Süral MYO Müdürü