AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDAKİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri, Antalya Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları ziyaret ederek, üniversitede öğrenim görmenin öneminden, üniversite hayatından ve geleceğe dair nasıl hedef koyulması gerektiğinden bahsettiler. Çocuklarla kahvaltı yapan Akdenizli öğrenciler, sohbet edip keyifli dakikalar yaşadılar.

Düzenli olarak bu ziyaretleri gerçekleştiren öğrenciler, doğru ve etkili iletişim tekniklerini kullanarak, çocuklara örnek olabilecek nitelikte sohbetler ettiklerini söyleyerek; ‘’amacımız sadece onlarla güzel ve keyifli vakit geçirmek değil, bizim mesleğimiz iletişim, bu nedenle onlarla etkili iletişim kurmaya da özen gösteriyoruz. Her gittiğimizde daha çok çocuk etrafımızı sarıyor ve merak ettikleri ne varsa soruyor, onlara örnek olduğumuzu görmek bizi çok mutlu ediyor’’ şeklinde konuştu.