BAŞKAN APUTKAN’DAN CUMHURİYET KADINLARI SERGİMİZE ZİYARET

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün düzenlediği İstiklal’in Parlayan Yıldızları: Cumhuriyet Kadınları Fotoğraf Sergisi’ni Serik Belediye Başkanımız Enver Aputkan ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı Türkiye tarihinin önemli 35 isminin yer aldığı İstiklal’in Parlayan Yıldızları: Cumhuriyet Kadınları sergisi Serik GSS Meslek Yüksek Okulu Sergi Salonu’nda ziyarete açıldı. Serginin açılışını Müdür Yardımcıları Kübra Karabulut Ay ve Esra Gölge yaptı. Serginin açılışından birkaç gün sonra ilk ziyareti Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ile belediye Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yıldırım ve meclis üyeleri katılım gösterdi. Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın meslek yüksek okulumuza verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Serik GSS Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Selim, üniversite – yerel yönetimler işbirliği ile Serik’te öğrencilere eğitim hayatlarında ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal alanların oluşacağını söyledi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Işık Tunçel de Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve Serik GSS Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Selim’e serginin içeriği hakkında bilgi verdi.

İstiklal’in Parlayan Yıldızları: Cumhuriyet Kadınları Fotoğraf Sergisi’ni 13 Kasım Çarşamba tarihine kadar Serik GSS MYO Sergi Salonu’nda tüm Antalyalıların ziyaretine açık olacak.