ATIK TOPLAMA ETKİNLİĞİ

Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından Çevre Koruma dersi kapsamında   doğa koruma bilincinin aşılanması, temiz çevre duyarlılığı ve çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla atık/çöp toplama etkinliği düzenlendi. Atık/çöp toplama etkinliği, Yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar SELİM, Müdür yardımcıları Dr. Öğr. Gör. Esra GÖLGE ve Öğr. Gör. Kübra KARABULUT AY, Program Koordinatörü Nilay ÖLEKLİ SÖNMEZ, Yüksekokul Sekreteri Fikret KALKAN, gönüllü hocalar ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz okul bahçesi, ortak kullanım alanları ve bina çevresinde atık topladı. Yüksekokul çevresinde gerçekleştirilen etkinliğin muhtelif zamanlarda da sık sık tekrarlanması ve yüksekokul bünyesindeki diğer öğrencilerin de gönüllü olarak çevre etkinliklerine katılımı konusunda okul yönetimi, öğretim elemanları ve öğrenciler ortak görüş bildirerek etkinlik tamamlandı.