SERİK MYO RESMİ TWİTTER HESABI YAYINDA

Değerli öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz,

Okulumuz faaliyetlerini daha hızlı paylaşabilmek ve bilgiye ulaşımı kolaylaştırmak; etkili ve çift yönlü bir iletişim ortamı yaratabilmek ve aynı zamanda mezunlarımızla aramızdaki iletişimin devamlılığını sağlayabilmek adına resmi twitter hesabımız yayına geçmiştir.

Aşağıda linkini verdiğimiz resmi twitter hesabımızı takibe almanızı önemle tavsiye ederiz.

Link: https://twitter.com/SerikgssMYO

Hesap adı: @SerikgssMYO