Serik Kaymakamımızı Ağırladık

07.08.2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Serik Kaymakamı olarak atana ve 13.09.2019 tarihinde görevine başlayan Sayın Mehmet KURDOĞLU, yüksekokulumuzdaki çalışmaları yakından görmek ve yüksekokul personelimizle tanışmak üzere okulumuzu ziyaret etti. Müdürümüz ve idareciler tarafından karşılanan Kurdoğlu, yüksekokul çevresini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yüksekokulda yapılan ve yapılacak olan çalışmalara destek sözü veren Kaymakam, ardından Yüksekokul Müdürümüz Serdar Selim ile birlikte inşası devam edern KYK yurt binasını gezdiler. Burada da yetkililer ve işçiler ile görüşmeler gerçekleştirerek yurt binasının Serik’ e en kısa zamanda kazandırılmasının Serik’ teki yükseköğretim öğrencileri için elzem olduğu ifade edildi.