Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi Rektörüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü iken Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ekrem KALAN’ ı, Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serdar SELİM makamında ziyaret etti. Ziyarete Sosyal Bilimler MYO müdürü Doç. Dr. Doğan NARİNÇ ve idareciler katıldı. Karşılıklı tebriğin ardından Akdeniz Üniversitesi ve birimleri olarak Alanya’ nın (ALKÜ) sürekli destekçisi olacaklarını belirten Selim ve Narinç, ALKÜ Rektörünün de “üniversiteler olarak birlik ve bütünlüğü tesis etmeli ve geliştirmeliyiz” sözüyle ziyareti tamamladılar.

Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu olarak Sayın Prof. Dr. Ekrem KALAN’ ı tebrik ediyort. Rektörlük görevinde başarılar diliyoruz.