AKEV Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim ve Serik İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur, Akev Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Akgül’ü makamında ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Serik özelinde öğrencilerin sorunları ve beklentilerinin konuşulduğu samimi sohbette ortak çalışmaların ve projelerin geliştirilmesi yönünde karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Eğitim öğretim kalitesinin daha da geliştirilmesi için üniversiteler olarak bölge ile sıkı koordinasyonun sağlanması gereği vurgulandı.