Sosyal Bilimler MYO’nun Ziyareti

2018-2019 eğitim-öğretim döneminin tamamlanmasının hemen ardından yüksekokulumuzda yeni dönemim hazırlıkları başladı. Eğitim-öğretim de kalitenin daha da iyileştirilmesi için planlanan bir dizi görüşmenin ilki (Çallı) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Doğan Narinç, Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul Sekreterinden oluşan ekiple birlikte okulumuzu ziyaret ederek her iki yüksekokulda da ortak olan programlar özelinde görüşmeler yapıldı. İlgili program koordinatörlerinin de katıldığı toplantıda programların sorunları, ders içerikleri, krediler ve öğrenci talepleri masaya yatırılarak yeni dönemde ortak çalışmaların yapılması ve sıkı koordinasyonun sağlanması konusunda fikir birliğine varıldı.