SERİK MYO’DA MEZUNİYET SEVİNCİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ), akademik yılı mezuniyet töreni üniversite stadyumunda gerçekleşti. 11 bin öğrencinin kep attığı mezuniyet töreninde, cübbelerini giyen mezun öğrenciler, tribünlerdeki ailelerini selamlayarak stattaki yerlerini aldı.

Bölüm birincilerinin sahnedeki yaş kütüğüne dönem plakalarını çaktığı törende, protokol üyeleri de dereceye girenlere ödüllerini verdi. Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serdar Selim de okulda ilk üçe girenlere başarı belgelerini takdim etti.

Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı Bölümü Öğrencisi Mahsa Yousefi okul birincisi olurken, yine aynı bölümden Selin Sezgin okul ikincisi ve Geleneksel El Sanatları Bölümü öğrencisi Merve Demirbağ ise okul üçüncüsü oldu.

REKTÖR ÜNAL’DAN MESAJ

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, törende yaptığı konuşmada; AÜ’nün birçok alanda ulusal ve uluslararası başarıya imza attığını söyledi. Üniversitede eğitim gören yaklaşık 76 bin öğrenciden 11 binini mutlu bir gelecek inşa etmeleri umuduyla yeni yaşamlarına uğurladıklarını belirten Prof. Dr. Ünal, “Sizler çok iyi bir eğitim aldınız. Ancak hayatın kendisinin de bir okul olduğunu bilin ve kendinizi yetiştirmeye, geliştirmeye devam edin. Kendinizi iyi tanıyın, kendinize güvenin. Zaman zaman zorluklarla karşılaşsanız da denemekten asla vazgeçmeyin. Hayatta en önemli meziyetlerden biri durum neyi gerektirirse gerektirsin ilkeli bir duruş sergilemektir” ifadelerinde bulundu.

FUNDA ARAR İLE EĞLENDİLER

Konuşmalardan sonra öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı mezuniyet törenine mezun öğrenciler, aileleri ve Antalya protokolü katıldı. Törenin ardından öğrenciler ve aileleri sanatçı Funda Arar konseriyle eğlendi.