Serik MYO, Üniversite Tanıtım Günleri’nde

Serik’te okuyan 12. sınıf öğrencileri için Üniversite Tanıtım Günleri düzenlendi. İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinliğe Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Kübra Karabulut ve meslek yüksekokulu öğretim görevlileri katılım gösterdi.

Serik’te okuyan lise son sınıf öğrencilerinin üniversite tercihi konusunda bilgi alış verişi amacıyla düzenlenen tanıtım günlerinde, öğrencilere önümüzdeki Haziran ayı içerisinde girecekleri sınav sonucunda üniversite tercihleri noktasında destek olan öğretim görevlileri, sevecekleri mesleği yapmalarının gelecekte onları başarıya götüreceğini anlattılar..

Etkinlik kapsamında Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksek Okulu Geleneksel El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlileri Kerem Aydın ve Zeki Özkartal, öğrencilere ebru ve heykel yapmayı öğretti.

Renkli görüntülerin yaşandığı standı Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan da ziyaret ederek ebru ve heykel yapan öğrencilere başarılar diledi.