Tecrübe Paylaşımı Etkinliği – Uğur Optik Makina

Uğur Optik Makina şirketi “Tecrübe Paylaşımı” etkinliği ile Yüksekokulumuz Optisyenlik programı öğrencileri ile buluştu. Şirket müdürü Kaan Varan öğrencilere, sektörün geldiği nokta ve istihdam olanakları hakkından bilgi verdikten sonra yeni nesil cam kesme makinaları ve optisyenler için tasarlanmış akıllı masa ile çalışmalar gösterdi. Uğur Optik Makina şirket müdürü Kaan Varan’ a yapmış oldukları paylaşımlardan dolayı Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kübra Karabulut tarafından Teşekkür Belgesi verildi.