Tecrübe Paylaşımı Etkinliği – Dejavu Optik

Dejavu Optik Mesul Müdürü Optisyen Mehmet Oğuzhan Erez 13.03.2019 tarinde okulumuzu ziyaret ederek Optisyenlik Programında eğitim görmekte olan 1.sınıf öğrencilerimize sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesini aktardılar. Sektörün mevcut durumu, mağazacılık anlayışı, personel politikası, satış ve pazarlama stratejileri, sektörde teknolojik yenilikler, hukuki düzenlemeler, yurtdışında yapılan çalışmalar ve sektörün gelecekteki konumu üzerine keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi. Değerli bilgilerini bizimle paylaşmasından dolayı Sayın Mehmet Oğuzhan Erez’e çok teşekkür ederiz.