SERİK MYO OLARAK KARİYER FUARI’NA KATILDIK

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde bölgedeki 8 üniversitenin ortaklığında Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Mart tarihlerinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Kariyer Fuarı’na Serik Gülsün-Süleyman Süral MYO öğrencileri de katıldılar.

Fuar alanını gezerek, 250’den fazla firma ile yüz yüze görüşmeler yapan öğrenciler, gelecek iş fırsatları ve kariyerlerine ilişkin bir yol haritası çizmek üzere bilgi aldılar.

Kongre merkezinde bulunan 10 adet salonda aynı anda yapılan paralel sunumlara katılan öğrenciler, tecrübe paylaşımlarını, konferansları, firma tanıtımlarını izleme imkanı buldular.