HALKLA İLİŞKİLER ÖĞRENCİLERİNDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI ZİYARET

Serik Gülsün-Süleyman Süral MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Antalya Valiliği’ne bağlı çocuk evlerinde yaşayan çocukları ziyaret etti. Düzenledikleri başarılı sosyal aktiviteleri ile bilinen Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin kurduğu HİTT adlı klüp üyeleri, sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçiriyor.

Kimsesiz, yetim kalmış ya da maddi imkanı olmayıp ailesi tarafında devletin şefkatli ellerine teslim edilmiş çocukları ziyaret eden öğrenciler, çocuklarla sohbet ettiler, oyunlar oynadılar ve birlikte kahvaltı yaptılar.

İyiliğin bulaşıcı olduğuna inandıklarını belirten Serik Halkla İlişkiler Bölümü HİTT Klubü üyeleri, benzer organizasyonları, okuldaki tüm öğrencilerin de katılımıyla birlikte sürekli devam ettirmeyi planladıklarını belirttiler.