Rektörümüzü Sayın Prof. Dr. Mustafa Ünal’ ı Makamında Ziyaret Ettik

Meslek Yüksekokulunu temsilen program koordinatörlerimiz, Müdürümüz eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünal’ ı makamında ziyaret etti. MYO’ da eğitim-öğretim kalitesinin geliştirilmesine, fiziki ve teknik altyapının iyileştirilmesine ilişkin fikir alışverişi yapıldı. Programlarımızdaki mevcut durum hakkında rektörümüze bilgi veren koordinatörler, toplantının ardından Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim’ in Kır Kahvesinde verdiği yemeğe katıldı.