Kariyer Merkezi

KARİYER MERKEZİ DUYURU METNİ

Üniversitemiz bünyesinde; üniversitemiz öğrencileri ile iş dünyası arasında verimli bir iletişim sağlamak, sektör temsilcileri ile öğrencilerimizi kariyer fuarları ve kariyer eğitimleri içeriği ile buluşturmak, öğrencilerimize ve mezunlarımıza yönelik iş ve staj imkanlarını arttırmak, kariyer danışmanlığı alanında öğrencilerimize ve mezunlarımıza hizmet vermek, ilgili alanda projeler hazırlamak ve öğrencilerimiz ile mezunlarımıza kariyer eğitimleri düzenlemek amaçları ile “Kariyer Merkezi” kurulmuştur.

İletişim Bilgileri:

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Koordinatörü: Prof. Dr. Burcu DEMİREL

Web Adresi: www.kariyermerkezi.akdeniz.edu.tr E-mail Adresi: kariyermerkezi@akdeniz.edu.tr Tel: (0242) 310 15 12

GÜNEY KARİYER FUARI (GÜNKAF) DUYURU METNİ

Güney Kariyer Fuarı(GÜNKAF);
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülünde bölgedeki 8 üniversitenin ortaklığında Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Mart tarihlerinde Mimar Sinan Kongre Merkezinde gerçekleşecektir.

Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda öğrenciler hem firmalar ile birebir görüşme imkanı bulacak aynı zamanda kongre merkezinde bulunan 10 adet salonda etkinliğe katılan firmalar ve davetli konuşmacılar tarafından 100’e yakın eğitim / etkinlik düzenlenecektir.

Bu eğitimlerin yanında mezunlar ve mezun adayları için iş imkanı, öğrenimi devam eden öğrenciler için staj  imkanı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır.
Öğrenciler ve mezunlar GÜNKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.
Öğrenciler ve mezunlar http://www.gunkaf.com/kayit/ linkinden CV lerini oluşturabileceklerdir. Bu CV’ler etkinlik öncesi firmalar ile paylaşılıp firmaların etkinlik günü adaylar ile mülakat görüşmeleri gerçekleştirmesi sağlanacaktır.
Detaylı bilgi ve kayıt için    http://www.gunkaf.com/