ANTALYA ÜNİVERSİTE DESTEKLEME VAKFI’NDAN YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARET

Antalya Üniversite Destekleme Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma Gül Hesapçıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çoşar yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. 8 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşen ziyarette Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim ve Moda Tasarımı Programı Öğretim Elemanları Öğr.Gör. Mine Aydoğan, Öğr. Gör. Ebru Dikmen Varol ve Öğr. Gör. Gonca Torçun kendilerine eşlik ettiler ve programla ilgili genel bilgi verip gelişmekte olan projelerinden bahsettiler. Ziyaret, derslik ve atölyelerin gezilmesiyle son buldu.