SERİK MYO FUTBOL TURNUVASI KUPASI SAHİPLERİNİ BULDU

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin organize ettiği “Bölümlerarası Futbol Turnuvası” maçları tamamlanarak kazananlara ödülleri verildi.

7-28 Aralık 2018 tarihleri arasında maçları yapılan turnuvada, 7 takım içerisinde en yüksek puanı alarak birinci olan Tekstil Teknolojileri Programı öğrencilerine kupa ve madalyalarını Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık yapılan törende taktim etti.

Turnuvada, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ikinci olurken, Mimari Restorasyon programı öğrencileri üçüncü oldular.

Serik MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim, turnuvaya katılan ve destek veren tüm öğrencileri ve öğretim görevlilerini tebrik ederek, bahar döneminde de bu ve buna benzer turnuvalar ve yarışmalarla, eğitim-öğretimin yanında sosyal, kültürel ve sportif alanda da öğrencilerimizle birlikte çeşitli organizasyonlar düzenleyeceklerini belirtti.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin düzenledikleri bu organizasyonun, hem öğrencilerin sosyalleşmelerine hem de daha çok sportif faaliyetlerde bulunmalarına katkı sunmak adına önemli olduğunu vurgulayarak, öğrencileri tebrik etti.

Turnuvaya, Turizm, Optisyenlik, Sağlık Kurumları programlarıyla İşletme Fakültesi öğrencileri de oluşturdukları takımlarla katıldı.

Serik MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, ikinci dönemde de öğrencilerin birbirleriyle ilişkilerini kuvvetlendirecek ve mesleki deneyim elde edebilecek yeni organizasyonlar yapmayı sürdüreceklerini belirttiler.