“46 Şehit 46 Fidan” Fidan Dikme Etkinliği

Terörle mücadelede kanını ve canını feda ederek bu toprakları vatan yapan şehitlerimizin anısına, Serik Kaymakamımız Sayın Haluk ŞİMŞEK, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan ÇALIK, Yüksekokulumuzun hamisi merhum iş adamı Süleyman SÜRAL’ ın çok değerli eşi Sayın Gülsün SÜRAL, Serik İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ayten Yağmur, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Serdar SELİM, Yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli ile kıymetli öğrencilerimizin katılımlarıyla Fidan Dikme “46 Şehit 46 Fidan” etkinliği düzenlenmiştir.