Optisyenlik Bölümü Teknik Gezisi

Okulumuzun önemli programlarından birisi olan Optisyenlik Programı, program koordinatörü Öğr. Gör. Ayşe Yadikar Habalı, program hocalarımızdan Öğr. Gör. Selçuk Oktay Solakcı ve 2. Sınıf öğrencileri ile geçtiğimiz hafta EMO Optik genel müdürlüğüne teknik gezi düzenlemiştir. Gezide EMO Optik Yönetim kurulu başkanı Osman ÖNAL ile görüşülerek sektörde dikkat edilmesi gereken hususlar tartışılmış, laboratuvarlar görülmüş ve markaların sektöre yönelimi hakkında Luxottica tarafından hazırlanan “Markaların Hikayesi” adlı seminerlere katılım sağlanmıştır. Gezinin kendileri için çok faydalı olduğunu dile getiren öğrenciler, bu tür etkinlikler sayesinde okulda edindikleri bilgilerin sektörde nasıl yer bulduğu konusunda fikir sahibi olduklarını belirtmişlerdir.