2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz – Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Duyurusu

Bütünleme Sınavlarına Başvuracak Öğrenciler İçin Önemli Duyuru

-Bütünleme sınavına girebilmek için öğrencilerin e-akdeniz öğrenci portalından, kendi sayfalarından girmek istedikleri dersler için mutlaka başvuru yapmaları gerekmektedir. Aksi takdirde girecekleri sınavlar geçersiz sayılır.

-Başarısız çalışma (BÇ) olan dersleriniz, devamsızlıktan kaldığınız (D) yada hiç almadığınız dersler için bütünleme sınavı başvurusu yapamazsınız.

Bütünleme sınav notu final notu yerine geçer. İlgili ders için dönemde kayıt olduğu ders şubesinin değerlendirme biçimi ile değerlendirilir. Ders şubesinin değerlendirme biçiminin bağıl değerlendirme olması halinde bütünleme sınavı sonucunda alınan başarı notu, yıl sonundaki elde edilen aritmetik ortalama ve standart sapma ile değerlendirilir.

-Bütünleme sınavı için başvuru yapan öğrenciler sınava katılmak zorundadır.