Tek Ders Sınav Duyurusu

Üniversitemizde “Akdeniz Üniversitesi Önlisans ve Lisans EğitimÖğretim Sınav Yönetmeliği’nin” 37. Maddesine göre güz ve bahar yarıyıllarında olmak üzere iki kez yapılmakta olan TEK DERS SINAVLARININ 08 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 13.30’da yapılması uygun görülmüştür.

Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerimizin  ; 30 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında e-Akdeniz otomasyonundaki tek ders bölümünden ders seçimini yapmaları,   Tek Ders Sınav Başvuru Talep Formunu (yüksekokulumuz web sayfasında yer alan dilekçe örneklerinden temin edilebilir) doldurarak yüksekokulumuz öğrenci işlerine  06 Şubat 2017 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.