Öğr. Gör. Ebru Dikmen Varol’ un Başarısı

Akdeniz Üniversitesi’nin Değerli Mensupları,

Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ebru Dikmen Varol, Letonya Ulusal Müzesi’nin düzenlediği 6. Riga Uluslararası Tekstil ve Lif Sanatı Trienali’ne ‘Laodicea Nonvanishing Identity’ adlı eseriyle tek Türk Sanatçısı olarak katılmaya hak kazanmıştır. 28 ülkeden 84 sanatçının kabul gördüğü Trienal, 7 Haziran – 16 Eylül tarihleri arasında Riga Arsenal Hall’de gerçekleştirilecektir.

SERİK GÜLSÜN-SÜLEYMAN SÜRAL MESLEK YÜKSEKOKULU

Ayrıntılar için tıklayınız.