Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında Seminerler

Otizmle Yaşam

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Otizmle ilgili farkındalık semineri düzenlendi. 25.4.2018 tarihinde düzenlenen seminerde Serik Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri tarafından otizm ve otizmde eğitimin önemi hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Yağlar Dökülmesin, Dünya Kirlenmesin

Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencilerinin hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 19.4.2018 tarihinde Tekeli İlköğretim Okulu öğrencileri ve velilerine “atik yağlar ve çevre kirliliği” konularında bilgilendirme semineri düzenlendi. Serik Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Elif Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen seminerde Salim Öğütçü tarafından katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

Damar Yolundan Hayat Yoluna

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencileri tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kan bağışının önemini anlatan bir konferans düzenlendi. 17.4.2018 tarihinde düzenlenen konferansın ardından öğrenciler ve hocalar kan bağışında bulunarak projeye destek oldular.