Tekstil Teknolojileri Programı – Tecrübe Paylaşım Etkinliği

Pelin Triko şirketinde, Genel Koordinatör olarak görev yapmakta olan Sayın Durmuş Avcılar, 20.04.2018 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek, Tekstil Teknolojileri ve Moda Tasarımı Programlarında eğitim görmekte olan öğrencilerimize değerli tecrübelerini aktardılar. Triko sektörünün genel yapısı, ihracat ve ithalat süreçleri, tedarikçiler ile kurulan ilişkiler, üretim sistematiği, satış ve pazarlama aşamaları, satış sonrası hizmetler ve sektör çalışanlarının taşıması gereken nitelikler gibi önemli konularda açıklamalarda bulunuldu. Değerli katkılarından dolayı Sayın Durmuş Avcılar’a, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.