“Gençlerden Geleceğe Mektup” organizasyonunun tanıtımı

Serik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürü Mevlüt Uysal, Serik Gülsün-Süleyman Süral Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu. Sayın Uysal, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Cumhuriyetimizin 100. Yılını konu alan mektupların yazılabileceği,  ‘Gençlerden Geleceğe Mektup 2023’ sloganıyla düzenlenen organizasyon hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Ayrıca öğrencileri ilçede yapılabilecek sportif faaliyetler hakkında yönlendirerek, yüksekokulumuzda da bu tür alanlara yönelik atılacak adımlara destek olacağını belirtti.