Optisyenlik Programı Etkinliği …

Tecrübe paylaşımı etkinlikleri kapsamında  16 Ekim Pazartesi günü Emo Optik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Önal tarafından Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı öğrencilerine yönelik bir eğitim semineri düzenlendi. Soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen seminerde Optik Sektörü hakkında bilgiler verildi. Optisyenlik Programı öğrencilerinin başarılı bir kariyer planlaması için izleyebilecekleri yollar anlatıldı. Kendilerini geliştirmek adına neler yapabilecekleri, disiplinli çalışmanın gerekliliği vb. konular üzerinde duruldu. Ayrıca mesleki etiğin önemine değinildi.

Seminerimize katıldığı için Emo Optik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Önal’a teşekkür ederiz.

Translate »