Okulumuz 2.Uluslararası Akdeniz Sanat Sempozyumunda

Yüksekokulumuz Tekstil Teknolojileri, Moda Tasarımı ve Geleneksel El Sanatları programlarının Ral Tekstil ve Rietveld Tekstil ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri çalışma kapsamında, Öğr.Gör.Dr. Ramazan ERDEM, Öğr.Gör. Mine Aydoğan BAYRAM ve Gülay Bilge, 10-12 Mayıs 2017 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından gerçekleştirilen 2. Uluslararası Akdeniz Sanat Sempozyumunda, ‘Doğal Liflerden Üretilen Kumaşların Ekolojik Baskı Yöntemi ile Desenlendirilmesi’ konularında sunumlar yaptılar. Böylelikle okulumuzda, sürdürülebilir tekstil tasarımı konusunda akademisyen-öğrenci ve özel sektör işbirliğinde özgün çalışmaların ilk adımı atıldı.