‘’Meme Kanserinde Erken Teşhisin Önemi’’

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu halkla ilişkiler ikinci sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırlamış olduğu ‘’Meme Kanserinde Erken Teşhisin Önemi’’ adlı bilinçlendirme platormu ilgi topladı.

Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu’nda  gerçekleşen etkinliğe Serik Belediyesi, KETEM ve İl Halk Sağlık Müdürlüğü destek verdi. Kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezi olan KETEM’in Kepez şubesinde görevli Dr. Sema DURAK üniversiteli öğrencilere destek vererek bilgilendirmede bulundu.

Tüm öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleşmiş olan platformun son  aşamasında  kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezi olan KETEM’e Cuma günü ücretsiz olarak   gerçekleştirilecek  tarama muayene hizmeti ise projenin bütünüyle amacına ulaşmasını ve hayata geçmesini sağlayacaktır.