Öğretim Görevlimizin Pakistan ziyareti

Yüksekokulumuz Tekstil Teknolojileri Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ramazan Erdem, Pakistan’ın Faysalabad kentinde yer alan Milli Tekstil Üniversitesinde (National Textile University) gerçekleştirilen ‘4. Uluslararası Katma Değeri Yüksek ve İnovatif Tekstil Malzemeleri Konferansı’nda, ‘Tekstil Lifi Takviyeli Yapay İnsan Dokusu Geliştirilmesi’ konulu yapmış olduğu konuşma sonrası teşekkür belgesi aldı. Aynı zamanda, proje ortaklıkları ve öğrenci-akademisyen değişimi konularında temaslarda bulundu.