Öğrencilerimiz Arman Tekstil Fabrikasını ziyaret etti

Serik Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojileri Bölümü öğrencileri, Antalya Organize Sanayinde faaliyet gösteren otel tekstilleri üreticisi DK Arman Tekstil Fabrikasını ziyaret etti. Çözgü hazırlama, dokuma, boya-apre ve konfeksiyon birimlerinden oluşan entegre tesiste, öğrenciler endüstriyel tipteki makine teknolojileri, makine parkur düzeni, hammadde ve bitmiş ürün özellikleri, otomasyon ve kalite unsurları hakkında bilgiler aldılar. Teknik geziyi organize eden bölüm koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ramazan ERDEM, teknik gezi ve fabrika ziyaretlerinin, öğrencilerin teorik bilgilerini pekiştirmek ve vizyonlarını genişletmek anlamında çok önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca, akademi sanayi işbirliğine yönelik böyle faydalı bir organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan fabrika yöneticilerine ve teknik ekibe teşekkürlerini sundu.