“Optik Mağaza Açılışı ve Yönetimi” konulu eğitim semineri verildi

9 Mart 2017 Perşembe günü Yüksekokulumuzda tecrübe paylaşımı etkinlikleri kapsamında Uğur Optik Makina – Satış ve Pazarlama Müdürü Kaan VARAN tarafından bir eğitim semineri verildi. “Optik Mağaza Açılışı ve Yönetimi” başlıklı seminere Optisyenlik Programı Öğrencileri ve Öğretim Elemanları katıldı. Yaklaşık 3,5 saat süren seminerde; optik piyasası, mağaza açılışı sırasında dikkat edilecek konular, lens ve çerçeve stok kontrolünün önemi, mağaza açılışı sırasında bulundurulması zorunlu araç-gereçler, cam kesme makineleri hakkında bilgilendirme, vb. konular üzerinde duruldu.