Grafik Tasarım Programı Tecrübe Paylaşımı

dsc_0067

SERİK Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) ‘Tecrübe Paylaşımı’ etkinliği yapıldı.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİDA) ile Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde Serik Gülsün Süleyman Süral MYO’da yapılan Tecrübe Paylaşımı etkinliğine ANSİAD üyesi ve Orkun Ozan Medya Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetimi Kurulu Başkanı Himmet Öcal konuşmacı olarak katıldı. Etkinliğe öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İş hayatındaki tecrübeleri öğrencilerle paylaşan Himmet Öcal, Türkiye’nin zorlu bir ekonomik dönemeçten geçtiğini ve herkesin bu ekonomik savaşa katkı vermesi gerektiğini söyledi. Öcal, “İş hayatında en önemli şey güvendir, hem çalıştığınız personele hem de kendinize olan güveniniz başarıyı getirecektir. Ülkemiz ekonomik anlamda bir sıkıntı içerisindedir ama Türk milleti olarak bu savaşı da kazanacak güce sahibiz” dedi.

Seminer sonunda Serik Gülsün Süleyman Süral MYO öğretim elemanı Okutman Süleyman Taşkın, Himmet Öcal’a teşekkür plaketi verdi.