Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık’ı ziyaret ettik

Serik Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık’ı makamında ziyaret ettik.

Serik Gülsün Sülayman Süral Meslek Yüksek Okulu Okul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Savaş ŞAHİN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerem AYDIN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. S. Gökçe KAPÇI, Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Fikret KALKAN, Antalya Bölgesi Optisyenler ve Gözlükçüler Derneği Başkanı Bülent GÜRER, Uğur Optik Sahibi Ercan TURGUT ile birlikte Serik Belediye Başkanımız Ramazan Çalık’ı ziyaret ettik. Serik’teki eğitim üzerine de sohbetler ve tespitlerde bulunduk.